Perearstid kolivad homsest uude tervisekeskusesse (15)

MUUTUB ÜKSNES ASUKOHT: “Tegutseme ka edaspidi kui Kuressaare perearstikeskus,” kinnitas dr Mari Soots. “Meie puhul muutub üksnes asukoht.”
MAANUS MASING

Kuigi seni Kuressaare haiglas patsiente vastu võtnud perearstid ja nende kolleegid Kuressaare perearstikeskusest asuvad tööle uues tervisekeskuses, jäävad nende kontaktandmed ja vastuvõtuajad samaks.

Homme avab Kuressaare haiglas endises polikliinikuhoones uksed esmatasandi tervisekeskus, kus lisaks haiglas tegutsevatele perearstidele asuvad pärast kolimist tööle Kuressaare perearstikeskuse tohtrid ja pereõed, kes praegu töötavad Ravila tänaval Saaremaa Valsi spaahoones.

“Kõigi meie haiglas tegutsenud perearstide vastuvõtuajad ja kontaktandmed jäävad samaks,” kinnitas SA Kuressaare Haigla juhatuse liige Märt Kõlli.

Ingrid Tamm (tel 45 20 064), Anu Krischka (tel 45 20 033) ja Kairi Rohtla (tel 45 20 034) võtavad patsiente vastu oma kabinettides esimesel korrusel. Kolmandal korrusel asub doktor Katrin Kallasmaa (tel 45 20 066) kabinet ning veel üks perearstikabinet, mis jääb esialgu vabaks.

Kuressaare haiglas teevad vastuvõtte ka peamiselt Valjalas töötav perearst Merike Rüütel (tel 45 49 424) ja Salme perearst Tiina Tarkin (45 716 33).

Kuressaare perearstikeskuse tohtrite Mari Sootsi, Eha Tali, Kristen Reinmanni, Eve Nurmekivi, Enel Reinmanni ja Kersti Tuulingu kabinetid asuvad alates esmaspäevast haigla tervisekeskuse esimesel korrusel. Samal korrusel hakkavad töötama ka perearstikeskuse õed ja administraator, kes võtab registratuuris vastu telefonikõnesid ja suhtleb kohale saabunud patsientidega.

Kolimise tõttu plaanilist tööd 30. novembril Ravila tänaval perearstikeskuses ei toimu. Kella üheni päeval võetakse seal vastu üksnes erakorralisi haigeid. Perearstikeskus on uues kohas avatud esmaspäeva hommikul alates kella 8-st.

Kuressaare perearstikeskuse tohtrite ja pereõe vastuvõtule saab end registreerida telefonil 45 24 300.

Tervisekeskuse külastajad saavad oma sõiduki parkida haigla parklates.

Print Friendly, PDF & Email