JUHTKIRI: Võrratu võrkpall

Viimased nädalad on vollehuvilistele olnud emotsionaalne aeg: on ju Saaremaa Võrkpalliklubi rinda pistnud nii taanlaste kui ka prantslastega. Kohtumistel Taani klubi Gentoftega pääses Saaremaa meeskond eurosarjas põhiturniirile, üleeile Prantsusmaa klubiga Poitiers peetud heitluses pidi aga siiski lõpuks alla vanduma.

Olgu võrgulahingutes tegu meie vollemeeste võidu või kaotusega, üks on kindel: Saaremaal kui kohal on sellistest rahvusvahelistest mängudest ainult võita. Sest kui paljud Poitiers´ ja Gentofte klubi mängijad, rääkimata nende tuhandetest fännidest, teadsid varem midagi Saaremaast? Nüüd aga uuris ilmselt nii mõnigi neist kaarti, selgitamaks, kus sellise nimega paik üldse asub.

Saanud teada, võib sellest tõdemusest sündida aga midagi enamat. Näiteks huvi selle kauge Saaremaaga pisut lähemalt tuttavaks saada. Küllap on see koht koguni külastamist väärt.

Print Friendly, PDF & Email