Golfiliit valis parimaks nooreks Karola Soe

Foto Eesti Golfi Liit

Eesti golfiliidu hooaja lõpetamisel kuulutati välja ka lõppeva aasta parimad golfimängijad. Parima noorsportlase tiitli pälvis treener Mari Rauna õpilane Karola Soe.

“Ma olen väga õnnelik, et sain selle tiitli, kuna see annab mulle ka tagasisidet ja näitab, mis on Eestis hetkel minu tase,” ütles Karola Soe, lisades, et tunnustus annab samuti motivatsiooni edasi pingutada ja ta saab aru, et liigub õiges suunas.

Oma aasta parematest saavutustest tõi Karola Soe välja kaks väga olulist võistlust, mis tal õnnestusid. Augusti lõpus sai ta Eesti meistrivõistlustel naiste klassis teise koha ja oktoobri lõpus toimunud Finnish Junior Tour´i kvalifikatsioonivõistlusel aastaks 2019 esikoha.

“Sel hooajal said eesmärgid saavutatud ja võtsin maksimumi,” märkis Soe. “Suutsin oma händikäpi 2,9 peale viia, mis tundub siiamaani uskumatu. See kõik on olnud võimalik tänu minu treenerile Mari Raunale. Olen selle eest talle väga tänulik.”

Järgmise aasta võistluskalender on alles tegemisel, sellega seoses on konkreetsed võistlustega seotud eesmärgid veel paika panemata. “Aga tulevikku vaadates loodan, et minu areng jätkub ja pääsen pärast gümnaasiumi kuhugi välismaa liigasse mängima,” lausus Karola Soe.

Print Friendly, PDF & Email