Kallemäe laste kingisoovid ootavad täitmist (5)

Nagu läinud aastal, on ka tänavu Saaremaa kaubamajja jõudnud Kallemäe kooli õpilaste kingisoovid, mida on võimalik täita kõigil, kes kaubamajja sisse astuvad, et oma pühadeoste teha.

Saaremaa kaubamaja üldjuhi Ülle Pupparti sõnul ootab Kallemäel jõulukinki sedakorda 35 last. Kes mullu soovide täitmisel osales, see ilmselt mäletab, kuidas asi käis. Kes aga esimest korda tahab lastele rõõmu valmistada, siis neile teadmiseks, et kaubamaja infoleti kohal asuva jõuluoksa külge on riputatud tillukesed soovilinnud.

Iga soovilinnu küljes on üks soov, täpsustas Puppart. Kes sealt endale soovi täita võtab, saab 20 protsendi ulatuses ostult soodustust (ka endale ostetud kaubalt). Linnu saab inimene aga endale mälestuseks. Kui jõulukingitus ostetud, tuleb see anda infoletti.

Mida Kallemäe kooli lapsed endale jõuludeks täpsemalt soovinud on, jääb soovitäitjatele avastamiseks. Eelmisel aastal taheti näiteks susse, sokke, kõrvaklappe. Hinnapiiranguid soovidele seatud ei ole.

Jõulukinke Kallemäe kooli lastele saab teha 20. detsembrini.

Print Friendly, PDF & Email