Eestimaa spordiliit Jõud valis aasta tegijad

Saare maakonna aasta noortetreener on Asko Esna (pildil), aasta tegija kohaliku spordielu edendaja kategoorias on Ain Koplimäe ning aasta piirkondlik spordisündmus on Eesti seeniorspordi ja spordiveteranide liidu sportmängud.

Asko Esna on Saaremaa spordikooli poeglaste võrkpallitreener. Lisaks treeneritööle korraldab ta Saaremaa meeste meistrivõistlusi, Saaremaa CUP-i U-16 noortele, Saaremaa spordikooli karikavõistlusi minivõrkpallis, Saaremaa koolinoorte meistrivõistlusi, Coolbet´i suvevollet, Eesti noorte rannavolle karikavõistlusi ja Saaremaa meistrivõistlusi rannavolles.

Ain Koplimäe on tuntud kui jooksuvõistluste ja petangivõistluste korraldaja. Aastakümneid on ta läbi viinud maakonna meistrivõistlusi ja karikavõistlusi petangis. Ta korraldab Kaarma ja Mustjala vallas jooksuürituste sarja “Spordime mönuga”, mis koosneb kolmest jooksuvõistlusest.

Eesti seeniorspordi ja spordiveteranide liidu sportmängud toimusid esmakordselt Saaremaal, kus osales ligi 550 sportlast 15 organisatsioonist. Sportmängudel võisteldi võrkpallis, tänavakorvpallis, petangis, ketasgolfis, kergejõustikus, orienteerumises, kabes ja males.

Eestimaa spordiliidu Jõud aasta tegijate tunnustamine toimub 15. detsembril Haapsalu kultuurikeskuses.

Print Friendly, PDF & Email