Saaremaa võrkpallimeistriks krooniti Siimu Auto

Esmakordselt sügisel peetud Saaremaa meeste meistrivõistlused võrkpallis võitis Siimu Auto, kes finaalis alistas Kaarma meeskonna, vahendab Saaremaa võrkpalli liit.

Laupäeval peeti esmalt poolfinaalid ja seejärel mängiti välja kõik kohad esimesest kuuendani. 5.–6. koha kohtumises alistasid Saaremaa Spordikooli suuremad poisid kooli nooremaid kasvandikke 3 : 0 (25 : 22; 25 : 18; 25 : 12). Pronksmedalid sai sellel aastal kaela aga Saarte Metsamajandus, kes oli 3 : 1 (25 : 16; 25 : 17; 25 : 27; 25 : 21) skooriga üle Valjalast.

Finaalis kohtusid Siimu Auto ja Kaarma, esimesena mainitud meeskond võitis 3 : 0 (25 : 23; 25 : 23; 25 : 18). Siimu Auto mängija Mart Targem kinnitas, et vajadusel oleks saanud veel rohkemgi pingutada. “Lihtsalt ei tulnud midagi, sest Kaarma mängis samuti hästi. Määravaks sai see, et suutsime oma taset hoida ja vajalikul hetkel oma asjad ära teha,” ütles ründaja, kes lisas veel, et mehed nautisid mängimist ja see aitas võidule kindlasti kaasa.

Kaarma meeskonna ründaja Villu Vahter jäi oma mänguga küll rahule, aga kaotusega mitte. “Jäime aeg-ajalt hätta servi vastuvõtuga ja sealt said nad hea hoo sisse. Vastastel oli mitu meistriliiga liberot platsil ja nad said meie servi väga hästi kätte. Meil oli küll paar põhimeest puudu, aga kokkuvõttes võitis ikkagi võistkond, kes oli tol hetkel parem,” kiitis Vahter vastast.

Meistermeeskonnas mängisid: Mart Tiitsaar, Sander Talistu, Siim Rantanen, Martin Meerits, Madis Tisler, Cris Karlis Lepp, Tanel Niitmets, Rauno Pihel, Mart Targem, Alari Saar ja Ragnar Kalde.

Print Friendly, PDF & Email