Mari Lepik saab aasta vabatahtliku tunnustuse (2)

FOTO: Maanus Masing

Eesti külaliikumine Kodukant korraldab 1. detsembril Jõhvi kontserdimajas tänuürituse aasta vabatahtlikele. Tunnustusele “Aasta vabatahtlik” esitati 77 vabatahtlikku. Saaremaalt on aumärgi saajate hulgas sõrulaste pärimuskultuuri kandja ja edendaja Mari Lepik MTÜ-st Sörvemaa Pärimuse Selts. Lisaks saab aumärgi aktiivselt toidupanga tegemistesse ​panustav restoranipidaja ja sommeljee, Saaremaa juurtega Kristjan Peäske.

Tunnustused annab üle tunnustuse patroon, Eesti Vabariigi president Kersti Kaljulaid.

Vabariikliku tunnustusürituse “Märka vabatahtlikku!” korraldamist toetab Kodanikuühiskonna Sihtkapital. Vabatahtlike tunnustusüritust on korraldatud aastast 2005, alates 2013. aastast viib seda läbi Eesti külaliikumine Kodukant. Aastate jooksul on tunnustuse pälvinud 349 vabatahtlikku ja vabatahtlike kaasajat.

Print Friendly, PDF & Email