Ulvi Kipper on parim liiklusohutuse õpetaja (4)

Kümnendat korda annab maanteeamet välja liiklusohutuse auhindu ning tänavu pälvisid tunnustuse ka õpetaja Saare maakonnast – Ulvi Kipper – ja Saaremaa vald.

Juubeliaastal tunnustatakse lisaks silmapaistvale kohalikule omavalitsusele, üleriiklikule eeskujule, vastutustundlikule ettevõttele, õpetajatele, sündmustele ja koostööpartneritele ka aasta üllatajaid ning antakse välja eriauhinnad.

Liiklusohutuse kohaliku omavalitsuse auhinna pälvis Saaremaa vald. Liiklusohutuse õpetaja auhind anti aga Lääne regioonis Ulvi Kipperile Muhu põhikoolist.

Maanteeameti liiklusohutuse auhinda antakse välja 2009. aastast. Auhinna eesmärk on väärtustada ning avaldada tunnustust isikutele ja organisatsioonidele, kes on isikliku eeskuju, tööalase või ühiskondliku tegevusega silma paistnud liiklushariduse korraldamise või liiklusohutuse arendamisega. Tunnustuse saajad valis välja maanteeameti komisjon. Auhinnad antakse üle pidulikul vastuvõtul 6. detsembril Ruhe rannamajas Harjumaal.

 

Print Friendly, PDF & Email