POLITSEINÄDAL: uimastid, alkohol ja naisepeks

Nädala jooksul algatas politsei Saaremaal 11 kriminaal- ja 18 väärteomenetlust.

Kolm kriminaalmenetlust algatati süstemaatiliste varaste suhtes, kes varastasid Kuressaare kauplustest alkoholi, ütles juhtivuurija Ahti Lepp. Kolm menetlust on seotud uimastitega.

Kaks kriminaalmenetlust algatati lähisuhtevägivalla kohta. Ühel juhul oli tegemist endiste elukaaslastega, kui mees tungis naisele kallale Kuressaare lõbustusasutuses. Teise juhtumi puhul vägivallatses alkoholijoobes mees oma abikaasa kallal. Politsei pidas mehe vahetult pärast juhtumit kahtlustatavana kinni. Liiklusest kõrvaldati üks kriminaalses joobes autojuht. 18 alustatud väärteomenetlusest enamik oli seotud liiklusrikkumistega, neist kümme kiiruse ületamisega.

 

Print Friendly, PDF & Email