Kuressaare võitis avavaatuse Sander Lahe penaltist

Laupäeval Elva linnastaadionil mängitud jalgpalli Premium-liiga esimeses üleminekumängus alistas FC Kuressaare FC Elva 1 : 0.

Peatreener Jan Važinski ütles, et mäng oli arvatult raske ja isegi väga raske. “Vastane oli tubli,” rääkis ta. “Meil oli raskusi oma pressingu käima saamisega ja teisi palle ei mänginud ka kõige paremini ning seepärast lubasime neil mängus sees olla.”

Kohtumise ainus värav sündis 50. minutil. Hetk varem pani Martin Thomson Sander Lahe karistuslöögile käe vahele ja kohtuniku määratud penalti realiseeris Laht ise. “Hea, et ära lõime, sest rünnakul meil tegelikult täna loovust ei olnud ja lööke raami oli vähe. Aga ka neil kokkuvõttes ikkagi sellist head teravust ei olnud,” märkis Važinski.

Kui mängida jäi 20 minutit, jäid FC Elva mehed vähemusse, kui Mihkel Kuresoo teise kollase kaardi teenis. Sellele vaatamata olid hoopis väljakuperemehed väravale lähemal, kui Ats Joandi suunas neljandal üleminutil karistuslöögist tulnud palli peaga Ingmar Krister Paplavskise värava lati peale. “Ideaalne sooritus ja lasime tal tsenderdusest peale lüüa,” tõdes Jan Važinski.

Samas oli kohtumine jõuline ja närviline, sest kohtunik Siim Rinken näitas ühksat kollast ja üht punast kaarti. “Tehti palju vigu ja standardolukordi oli palju. Korduskohtumises peame mitmes asjas kindlasti juurde panema ja võitlus on alles ees,” lausus peatreener Važinski.

Korduskohtumine toimub laupäeval Kuressaare kunst­muruväljakul.

Print Friendly, PDF & Email