Grete Gull aastalõpu Mastersil teine (1)

Aastalõpu kaheksa parema Mastersi tenniseturniiril sai Grete Gull kuni 12-aastaste tüdrukute vanuseklassis teise koha.

Veerandfinaalis võitis Grete Gull Katarina Brit Eskenit 3 : 6, 6 : 1, 6 : 0, poolfinaalis oli ta 0 : 6, 6 : 4, 6 : 1 parem Brit Martinist ja finaalis kaotas Maarja Leinštrepile 6 : 4, 6 : 7 (4), 2 : 6.

“Hästi läks ja aasta lõpuga võib rahule jääda,” rääkis treener Rauno Gull. “Kahjuks jäi jackpotist küll natuke puudu, sest finaalis oli kuni teise seti seisuni 5 : 2 kõik kontrolli all. Grete mängis supertennist ja kui juba tundus, et võit hakkab tulema, tekkisid igasugused mõtted pähe ning kui vastane veidi juurde pani, oli murdumine.”

Rauno Gullile tegi heameelt võit poolfinaalis, kus Gretel õnnestus alistada viimased poolteist aastat võitmatuna püsinud Brit Martin.

“Mängupilt oli hea, kuigi tuli kõikumisi sisse,” tõdes treener. “Enamasti Grete domineeris seda kohtumist, aga ka väike pisar tuli pärast esimese kaotust sisse. Eneseusk oli siiski olemas ning aastalõpuga võib rahule jääda.”

Print Friendly, PDF & Email