Saarlased taas Eesti Laulul

UUS KOGEMUS: DJ Janika Tenn ei ole varem Eesti Laulu konkursile oma muusikat saatnud.
Foto: JAMES BURTON

Eesti Laulu poolfinaali pääses kolm lugu, mille esitajad või loojad on saarlased.

Kogenud võistlejatena pääsesid edasi Grete Paia looga “Kui isegi kaotan” (muusika Grete Paia, Mihkel Mattisen, Timo Vendt; sõnad Grete Paia, Mihkel Mattisen, Kerli Puusepp) ning Tuuli Rand ja Kristel Aaslaid loomingulisest ühendusest Öed, mis esitab pala “Öhuloss” (muusika Tuuli Rand, Kristel Aaslaid, Bert Prikenfeld, Egert Milder; sõnad Tuuli Rand, Kristel Aaslaid, Bert Prikenfeld, Egert Milder).

Esmakordselt lööb Eesti Laulu karussellis kaasa DJ-na tegutsev Janika Tenn, kes koos Sofia Rubina-Hunteriga on võistlustules looga “Deep Water” (muusika Sofia Rubina-Hunter, Janika Tenn; sõnad Oljana Kallson).

Põhiliselt tech house’i viljelev Janika ütles Saarte Häälele, et tal oli idee teha selline commercial house’i lugu, mis samas ei oleks ka liiga house. “Kirjutasin Sofiale, kuna mulle tema hääl ja laulmine meeldivad. Kokkusaamisel mängisin talle instrumentaalideed ja sealt sujus kõik juba iseenesest edasi,” rääkis ta.

Janika sõnul oli alguses plaan lugu lihtsalt raadiosse saata, kuid asi jäi erinevatel põhjustel soiku. “Nüüd viimasel minutil otsustasime kandideerida Eesti Laulule ja nii saigi otsustatud, et rahvas kuuleks seda lugu esmaselt Eesti Laulu raames,” rääkis ta. Juba järgmisel nädalal tuleb Janikal välja taas üks uus lugu. “See on selline veel rahulikum lounge-lugu,” lausus ta.


Kuula katkendit Janika Tenni uuest loost siit:
https://www.traxsource.com/track/5781539/infectious-original-mix?fbclid=IwAR2JPaR8QU1ZCkiNQbjdZLmlwDEFdJSdOqX5vNVoVa7qBtlwdq5W4o_ZZ0Q

Print Friendly, PDF & Email