Sikassaare pood sulgeb uksed (10)

Viimased 10 aastat piimatööstuse juures Sikassaare poodi pidanud Mandra Kaubandus OÜ lõpetab uuest aastast tegevuse.

“Asi on selles, et lihakombinaat teeb omale poe ja meil pole ju siis enam mõtet siin olla,” ütles Mandra Kaubandus OÜ juhatuse liige Taimi Mägi.

21 aastat Sikassaare poes müüjana töötanud Mägi, kes kaupluse ligemale kümme aastat tagasi üle võttis, otsib praegu uusi väljakutseid. Näiteks pakkus ta Ida-Saaremaa teenuskeskustele välja mõtte hakata kauplusautot sõitma, kuid selgus, et lavka järgi puudub seal vajadus. Samuti osaleb Taimi Mägi turule kerkiva uue lihapoe rendikonkursil ega pelga seal kaotajaks jääda. “Tänapäeval tööpuudust ei ole, kuigi kandikuga sulle keegi midagi ette ei too, ikka pead ise ennast liigutama,” lausus ta.

Print Friendly, PDF & Email