Saaremaa naiskonnale karikasarjas Tartult kindel kaotus

Naiste võrkpalli karikavõistluste veerandfinaalis olid Tartus vastamisi tiitlikaitsja Tartu Ülikool /Bigbank ja Saaremaa, võidu võtsid võõrustajad tulemusega 3 : 0 (19, 18, 14). 9 punktiga oli Saaremaa resultatiivseim Kaisa Õunpuu.

Tartu ülikooli spordihoones mängitud kohtumises suutis Saaremaa tiitlikaitsjaga kõigis geimides sammu pidada kuni 14 punktini, siis ei õnnestunud enam midagi ja vastased läksid oma teed.

“Me ei saanud vastuvõtul hakkama ja ka oma serviga ei õnnestunud neid suruda,” rääkis peatreener Peeter Vahtra. “Aga kui ikka lööma saime, siis tegime ära. Kuni geimi keskpaigani suutsime võrdselt mängida, siis lagunes mäng ja kõik hakkas järjest minema.”

Kahemängulise seeria korduskohtumine toimub 18. novembril Kuressaare spordihoones. Paari võitja läheb poolfinaalis kokku kas Gerardo’s Toys /Neemeco või Kohila Võrkpalliklubi /E-Service’iga.

“Üritame tänasest mängust õppust võtta,” tõdes Vahtra. “Ega nii lühikese ajaga midagi totaalselt ei muuda, aga eks tuleb oma serviga rohkem riskida. Eks me võitluse peale läheme ja kindlasti tahame anda ka lahingu.”

Print Friendly, PDF & Email