Kure fännid valisid hooaja parimaks jalgpalluriks Sander Lahe

SANDER LAHELE andis auhinna üle Jüri Virves.
Katri Reinart

FC Kuressaare fännid korraldasid küsitluse, selgitamaks tänavuse jalgpalli Premium-liiga hooaja parim mängija ja meeldejäävaim kohtumine.

Enim hääli sai 15 tabamusega liiga väravaküttide arvestuses seitsmenda koha saanud Sander Laht, kes kogus 35 protsenti häältest. Hääli said veel Ingmar Krister Paplavskis, Sander Viira, Mairo Miil, Maarek Suursaar, Märten Opp, Oliver Rass ja Karmo Paju.

Kõige meeldejäävamaks mänguks tunnistati koduväljakul saavutatud 1 : 1 viik meistrivõistluste kokkuvõttes hõbemedali võitnud FCI Tallinna Levadiaga. Mängudest oli pakutud ka kohtumised meistermeeskonna Nõmme JK Kaljuga, aga jäetud täpsustamata, millised mängud konkreetselt. Ära märgiti ka kohtumised FC Flora ja Viljandi JK Tulevikuga.

Hooaja keskmine hinne meeskonnale tuli 3,1.

Print Friendly, PDF & Email