Tulekul on noorte infomess Tuleviku Kompass (2)

Tuleval kolmapäeval tuleb taas Saaremaa noorte traditsiooniline info- ja karjäärimess Tuleviku Kompass 2018.

Messil on noortel võimalik tutvuda nii põhikooli- kui ka gümnaasiumijärgse edasiõppimise, huvihariduse ning vaba aja veetmise võimalustega. Tutvuda saab ka rahvusvaheliste õppimis- ja töötamisvõimalustega.

Neljandat aastat järjest toimub mess Kuressaare spordikeskuses, mille uksed on messikülastajale avatud kell 13–16.

Sarnaselt möödunud aastaga on oma tegemisi ja pakutavaid võimalusi tutvustamas pisut üle 30 eksponendi. Esindatud on kümme ülikooli, kolm kutseõppeasutust ning kõik meie maakonna gümnaasiumid ja noortekeskused.

Lisaks on kohal mitmed õpirändevõrgustiku liikmed ja ka teised organisatsioonid, kes tutvustavad noortele võimalusi rahvusvahelisel karjäärimaastikul. Tutvuda saab erinevate nii formaalhariduse, sealhulgas kõrgharidusõppe, kui ka mitteformaalse hariduse võimalustega ning jagatakse infot töövõimaluste kohta välismaal.

Traditsiooniliselt on kohal erinevad teabe- ja nõustamiskeskused, kes saavad noorele maailma-avastajale vajadusel abiks olla.

Lisaks tavalisele messimelule on võimalik jäädvustada end fotoboksis ja saada osa virtuaalseiklusest.

Print Friendly, PDF & Email