Aasta isa on Margo Kubjas (1)

Saare maakonna aasta isa tiitli pälvis viie lapse isa Margo Kubjas, kelle peres kasvab kaks paari kaksikuid.

“Margo on ääretult hooliv inimene, kes väljendab seda oma tegudega,” ütles naiskodukaitse Saaremaa ringkonna esinaine Mare Kirr.

“Ta on loonud oma lastele võimaluse kasvada armastavas pere, kus peetakse lugu sportlikest eluviisidest, kogukonna hoidmisest ja vabatahtlikust tegevusest. Samuti panustab Margo aktiivselt ühiskondlikku ellu. Oma tööelus tegeleb ta ohutusega (Margo Kubjas töötab päästeametis ohutusjärelevalve osakonna ehituskontrolli teenuse nõunikuna – toim), ent ohutus on talle oluline ka igapäevaelus, laste ja pere turvalisuse koha pealt.”

Margo Kubjase aasta isa kandidaadiks esitanud MTÜ Saaremaa Lasterikaste Perede Ühendus hinnangul on Kubjas ühenduse aktiivne liige, kes paistab silma oma soojuse ja lahkusega, seltskondlikkuse ja hea huumorimeelega.

Kui keegi tema poole pöördub, aitab mees alati nii nõu kui ka jõuga. Kubjas panustab kogukonna toimimisse ja arengusse, olles Kudjape arenguseltsi juhatuse liige.

Loe aasta isast ja tema perest lähemalt laupäevasest Saarte Häälest!

Print Friendly, PDF & Email