Aasta naine tahaks veel koristada

Eesti Ettevõtlike Naiste Assotsiatsioon (EENA) andis oma 26. sünnipäeva pidulikul tähistamisel välja aasta naise tiitli, mille pälvis septembris aset leidnud maailmakoristuspäeva Teeme Ära! eestvedaja – saarlane Eva Truuverk.

“Mul on siiralt hea meel selle tunnustuse üle, sest olen alati jälginud aasta naise valimisi ning korduvalt rõõmuga tõdenud, kui huvitavad ja tublid naised toimetavad Eestimaal. On suur au olla üks selles väärikas seltskonnas,” sõnas Eva Truuverk tunnustamise järel.

Eva Truuvergi meeskonna eestvedamisel sai tänavu septembris prügist puhtaks 144 riiki ja maailma koristamise päevale kaasati üle maailma kokku 13 miljonit inimest.

Saarte Häälele kinnitas Truuverk, et nende algatus jätkub. “Usun, et üks kord tuleb kindlasti veel,” sõnas ta. Lõplik otsus selgub jaanuaris, kui Eestisse tulevad 158 riigi koristustiimide juhid ning siis otsustatakse kas, kuidas ja millal uuesti koristatakse.

Print Friendly, PDF & Email