MIS JUHTUS: Nädalaga sada korrarikkumist

Möödunud nädala jooksul registreeriti Saare maakonnas kokku 100 korrarikkumise teadet, millega politseinikud tegelesid. Jaoskonda toimetati nädala jooksul 19 inimest, kainenema jäeti neist kaks. 19 kinnipeetu seas oli kaheksa alkoholi tarvitanud alaealist, kelle politseipatrullid tabasid Kuressaare tänavatelt. Oli koolivaheaeg.

Ühe kriminaalmenetluse tõi lillepottide vargus. Nimelt varastas keegi 22. oktoobri öösel Kuressaarest Tallinna tänavalt kolm kauplusele kuulunud suurt potti koos lilledega. Kahju kokku 210 eurot.

Kolm kriminaalasja algatati roolijoodikute osas. Esimene jäi 22. oktoobri õhtul vahele Kuressaares Transvaali tänaval Opeli roolis, teine joomane juht tabati Mazda 6 roolist 24. oktoobril keset päeva Kuressaares Eha tänaval. Kolmas sõitis Audiga 27. oktoobril Kuressaare–Püha–Masa teel.

26. oktoobril andis meeskodanik teadvalt valeütlusi liiklusalases väärteoasjas. Valetaja suhtes alustas politsei kriminaalmenetlust. ”Sellise kuriteo toimepanemise eest võidakse inimest karistada rahalise karistuse või kuni kolmeaastase vangistusega,” selgitas arestimaja juhtivpolitseinik Aare Allik.

Nädala jooksul anti politseile teada kolmest juhtumist, kus auto põrkas hommikuses hämaras või õhtupimeduses kokku ootamatult teele ilmunud metsloomaga. Inimesed viga ei saanud.

Print Friendly, PDF & Email