Lühidalt SPORDIST

Saaremaa naiskond veerandfinaalis

Naiste võrkpallikarikavõistluste kaheksandikfinaalis alistas Saaremaa kahel korral esiliigas palliva VK Krampi.

Laupäeval Kuressaares mängitud kohtumise võitis Saaremaa 3 : 0 (10, 19, 17), Dorit Heinastu tõi 15 ja Janne Järvalt 13 punkti. Pühapäeval võideti võõrsil 3 : 0 (15, 17, 16). Dorit Heinastu tõi 12 ja Erle Püvi 11 punkti. Veerandfinaalis läheb Saaremaa vastamisi tiitlikaitsja Tartu Ülikool /Bigbankiga.


FC Kuressaare kaotas FC Florale

Eesti meeste jalgpallimeistrivõistluste Premium-liigas suutis FC Kuressaare võõrsil seista meistritiitli nimel võitlevale FC Florale vastu 80 minutit, siis panid väljakuperemehed oma paremuse maksma ja võitsid 4 : 0.

“Kuni 80. minutini oli kõik korras,” märkis peatreener Jan Važinski. “Ei saa just öelda, et eemaldamine oleks meie mängu põlema pannud. Aga mäng kestab ikkagi 90 minutit ja ka viimased 10 tuleb mängida nii nagu esimesed 80.”


Saaremaa VK veerandfinaali vastane on Rakvere

Eesti meeste võrkpallikarikavõistlustel võitis Rakvere VK teist korda TalTechi 3 : 0 ja kohtub nüüd veerandfinaalis tiitlikaitsja Saaremaa VK-ga.

Mängitakse kodus-võõrsil süsteemis kuni finaalini. Edasi pääseb kaks võitu saanud võistkond või juhul, kui mõlemal võistkonnal on üks võit ja üks kaotus, siis mängu eest antavate punktide suurema arvuga võistkond. Punktide võrdsuse korral mängitakse kuldne geim.

Veerandfinaalmängud peavad olema mängitud 16. novembriks ja poolfinaalmängud 10. detsembriks. Karikafinaalid toimuvad 22. detsembril. Finaalide toimumispaik selgub pärast poolfinaale ja 2018. aasta karikafinaalid toimuvad selle meeskonna kodusaalis, kes lõpetas kahest finalistist 2017/2018 hooajal Eesti meistrivõistlused kõrgemal kohal.


Õed Peidid olid Soomes vastamisi

Soome naiste võrkpalli meistriliigas olid vastamisi Nette Peiti ja Eliisa Peiti koduklubi. Meistrivõistluste liider Kangasala võõrustas Vampulat ja võitis 3 : 1 (19, –17, 23, 22). Nette tõi kaotuseta jätkavale Kangasalale 28 punkti ja valiti mängu parimaks, Eliisa arvele Vampula ridades kogunes 5 punkti.


Liis Lepikule Balti liiga pronks

Naiste jalgpalli Balti liiga pronksimängus tuli Tallinna FC Flora kaks korda kaotusseisust välja ja võitis Pärnu JK lisaajal 3 : 2. Pealinna naiskonna ridadesse kuulus ka Liis Lepik. Balti liiga finaalis oli FK Minsk (Valgevene) parem Gintra-Universitetasest (Leedu) 2 : 1.

Print Friendly, PDF & Email