Reisija: miks Tõll pooltühjalt sõidab? (täiendatud TS Laevade kommentaariga) (19)

Foto: erakogu

Laevareisijad vaatasid eile imestusega parvlaeva Tõll pooltühja autotekki, sellal kui Virtsu kaile jäi maha mitukümmend sõiduautot.

“Kas meile on vaja tingimata graafikus püsivat parvlaeva, kui sinna autosid peale ei võeta?” küsis eile Virtsust kella 16.25 väljumisega Kuivastu poole sõitnud saarlane Margus.

Ta vaatas autotekil sportlikust huvist ringi ja tegi hulga pilte, tõendamaks, et tekil on tegelikult ruumi veel umbes kahekümnele väikesele sõiduautole. Just niipalju aga Tõllu kapten neid Virtsu kaile pika ninaga ootama jättis. Marguse sõnul ei püsinud Tõll hästi graafikus juba eelmise reisiga, jättes ka siis kai peale mitmed autod järgmist väljumist ootama.

Autotekil tekitas Marguses imestust just see, et pisikeste autode jaoks olid stividorid mitmes rivis justkui nimme tee kinni pannud, lastes sinna tropiks suurema sõiduki ette sõita. “Ma ei saa aru, kas selles tegevuses on mingil määral ka jonni, sest teadupärast käib meremeeste ametiühingu ja TS Laevade vahel palgavaidlus,” pakkus Margus.

Kommentaar

TS Laevad juhatuse liikme- teenindus- ja müügivaldkonna juht Pille Kauber:

Meil on kahju, et sellised olukorrad vahel tekivad ja täname tähelepanelikku reisijat. Tagasiside on meile oluline ja ainult nii saame oma teenust parendada. Tekimadrused peavad arvestama laeva laadimisel erinevate asjaoludega ja püüavad võimalusel juhendada sõidukijuhte, et laevale mahuks võimalikult palju soovijaid. Viidatud reisil tõesti oli laevatekil veel ruumi ja kahjuks mõned autod jäid ootele.
Teisalt juhime omalt poolt tähelepanu ja palume sõidukijuhtidel parkida laeval nii, et autode vahed oleksid mõistlikud ning mitte lahkuda autost enne, kui ollakse kindlad, et eelmised autod on lõpetanud edasiliikumise ja jäänud parkima.

 

Print Friendly, PDF & Email