Saarlased sõidavad toidumessile (2)

Homme algavale Tallinna FoodFestile lähevad taas ka mitmed Saaremaa toidutootjad.

Osalejate nimekirja andmeil saab 25.–27. oktoobril Eesti Näituste messikeskuses toimuval Tallinna FoodFestil tutvuda Karja Pagariäri, Kuressaare Jäätis OÜ ehk Epi talu, Öun Drinksi, Saaremaa DeliFoodi, Saaremaa Piimatööstuse ja Saaremaa talupidajate keskliidu toodangu ja tegemistega.

Pika traditsiooniga kodumaine toidumess toob huviliste ette Eesti toiduainetööstuse, toitlustuse, hotellinduse, müüjate ja vahendajate ning paljude sidusalade esindajad ning toiduprofid lähinaabrite juurest. Ühtekokku üle 6000 toiduvaldkonna liidri, otsustaja või alal alustaja. Kaks esimest messipäeva on üritus seejuures avatud vaid valdkonna erialakülastajatele.

Print Friendly, PDF & Email