Lühidalt SPORDIST

Villu Vakra parim eestlane
Hawaii Ironmanil osales kaheksa eestlasest triatleeti, kellest tegi parima tulemuse Villu Vakra, läbides võistluse ajaga 8.55.28.


Tristen Erik Kivi on Eesti meister
Konkurents slaalomi Eesti meistritiitli nimel on sel aastal olnud ülimalt tasavägine. Võrdsete punktidega tulid finaaletapile kõige auväärsemat tiitlit jahtima kaks Saaremaa surfiklubi surfarit – mitmekordne Eesti meister John Kaju ja tema õpilane, nüüdne konkurent Tristen Erik Kivi. Surfi slaalomis võitis Eesti meistritiitli Tristen Erik Kivi, teise koha sai John Kaju.


Liis Lepik aitas FC Flora esimese meistritiitlini
Jalgpalli naiste meistriliigas võitis esimest korda meistritiitli FC Flora naiskond, mängides eelviimases voorus 1 : 1 viiki viimase kaheksa hooaja meistri Pärnuga. Varem oli võidetud superkarikas ja ka karikavõistlused. Suure panuse edusse andis keskkaitsja Liis Lepik.


Selgusid meistrid ketasgolfis
Pöide ketasgolfi rajal selgusid maakonna parimad kuues klassis. Mehed: 1. Raigo Rahu 128; 2. Sander Sepp 130; 3. Raimond Laikre 131. Osales 30 mängijat. Naised: 1. Kristi Unt 152; 2. Signe Kurvits 174. Osales kaks mängijat.

Mehed 40+: 1. Peeter Kasin 134; 2. Andres Ramst 137; 3. Janek Valk ja Ülar Jürviste 146. Osales kuus mängijat. Naised 35+: 1. Kristiina Lindmets 161; 2. Maarika Saks 184. Osales kaks mängijat.

Mehed –19: 1. Martin Sepp 123; 2. Ergo Kula 132; 3. Robin Ivanov. Osales seitse mängijat. M/N 55+: 1. Urmas Jäe 156; 2. Ivan Ivanov 161; 3. Jaanus Pukk 177. Osales kolm mängijat.


Kabetajad mängisid esimese kiirturniiri
Kabehooaja esimesel kiirturniiril mängiti kolmeringiline turniir. Lõppjärjestuse kaks parimat alustasid võistlust kaotusega, kuid juba teise ringi lõpuks olid kindlalt teistest ees. Kolmanda ringi selgitada jäi kolmanda koha omanik. Võitjaks tulnud Algo Laidvee sai jagu nii Ivar Truust kui ka Jaan Truust võrdselt 2 : 1 ning Jüri Siimust 3 : 0.

Ivar Truu võitis Jaan Truud koguni 2,5 : 0,5 ja Jüri Siimu 2 : 1. Viimati nimetatud mängisid omavahel kõik partiid viiki. Nii kujunes järjestuseks: 1. Laidvee 7, 2; I. Truu 5,5; 3. J. Truu 3; 4. Siim 2,5 punkti.


Milde Burkova võitis kiirturniiri
Maakonna kiirmale meistrivõistluste sarja seitsme osavõtjaga teisel turniiril toimus väga tasavägine heitlus, kus kaotusteta ei pääsenud ükski osaleja. Esimese turniiri täiseduga võitnud Ilkka Mustonen ning Martin Kallas ja Jaak Turja lõpetasid võistluse 4 punktiga 6 võimalikust. Võitjaks tuli aga hoopis 4,5 punkti kogunud naismaletaja Milde Burkova.

Print Friendly, PDF & Email