Uus moe- ja kodukauplus üllatas üliodavate hindadega (7)

KIIDAVAD: Eliis ja Elina Sepp said kuue euro eest kotitäie kenasid beebirõivaid.
MAANUS MASING

Auriga kaubanduskeskuses avas eile uksed Poola odavkaubaketi Pepco kauplus, kus suurem osa hindadest jääb 1 ja 6 euro vahele.

Kauplusest kotitäie beebirõivaid ostnud Eliis ja Elina Sepp rõõmustasid uue poe üle väga. Neile olid meelt mööda nii hinnad kui ka kaubavalik. Noored naised leidsid, et hinnavahe võrreldes teiste samalaadsete kauplustega on väga korralik.

Seega oli see nende hinnangul Pepco odavkaubaketil väga õige otsus avada pood ka Saaremaal. “Meil oli arve ainult 6 eurot,” näitas Elina kotitäit soetatud kaupa. Nii Eliis kui ka Elina usuvad oma sõnul, et see kauplus klientide puudust küll tundma ei hakka.

Kiire hinnavaatlus poes andis tunnistust, et suurem osa kaubast maksab tõepoolest alla 10 euro. Valdav osa isegi alla 5–6 euro. Täiesti korraliku pesu saab näiteks 2 euroga, käterätikuid leiab sealt 79 sendiga, sokke 25 sendiga, silikoonist muffinivormide eest küsitakse 2 eurot ja veidi peale ning väikseima praepanni hind jääb alla 2 euro.

Kaupluse juhataja Aune Põlluääre sõnul ongi kõige kallim ese poes, mis talle seni silma hakanud, 25-eurone talvejope. Sellest kallimat kraami seal pole.

“Üle selle hinnad väga ei lähegi, 25 eurot on Pepco jaoks juba tegelikult kallis asi, kui vaadata ülejäänud asjade hindu,” kõneles Põlluäär. “Lasteriided on enamasti kaks ja kolm eurot ning endale saab korraliku triiksärgi kuue euroga.”

Ootused poe edule on juhataja sõnul väga suured. “Ise avastasin selle poe enda jaoks Poolas kunagi ja siin on asjad tõesti väga odavad,” tõdes ta. “Arvan, et poel võib Saaremaal väga hästi minna, just lasteriideid on siin väga suur valik.”

Põlluääre kinnitusel hakkab kaup poes tihti vahetuma. “Seda enam, et meil on väike pood, siis vahetataksegi sortimenti tihedamini,” märkis juhataja. Tegemist on talle teadaolevalt kõige väiksema Pepco kauplusega Eestis. Seni on Pepcol poed olnud Tallinnas ja Rakveres, eile, samal ajal Kuressaare kauplusega avati pood ka Viljandis. Töötajaid on uues kaupluses ühtekokku kümme.

Print Friendly, PDF & Email