Lümanda kultuurimajal lõpupidu (1)

Täna peab ligi aastaks remonti minev Lümanda kultuurimaja deviisi all “Viimast korda vanas sisus pidu tuleb täies ilus” oma lõpupidu.

Kultuurimaja direktor Ulvi Põld ütles, et pidu annab kohalikele inimestele võimaluse tulla viimast korda sellises seisus majja ja saali. Peol esineb rahvale ansambel Onud, jagatakse nostalgilisi ja retrokingitusi ning kuna laupäev on rallikeskne, tehakse mõned võistlusmängud ja korraldatakse oksjon asjadele, mida kultuurimaja enam ei vaja.

Remondi ajaks on varutud asenduspinnad erinevates Lümanda hoonetes. Nii hakatakse toimetama lubjapargi keskuses ning lasteaias ja koolis. Noortekeskus ja raamatukogu kolivad vanasse vallamajja, kus saab endale koha ka kultuuritöötaja.

Remondi lõpptähtaeg on 1. september 2019. Lisaks kultuurile peavad majja tulevikus mahtuma ka koolisöökla, põhikooli kodundusklass ja pikapäevarühm.

Print Friendly, PDF & Email