Pensionäride ühendus võttis aasta kokku (1)

Saare maakonna pensionäride ühendus võttis eilsel üldkoosolekul kokku aasta jooksul tehtu ja valis uueks juhatuse liikmeks Luule Aadussoo.

“Aasta tööga võib rahule jääda,” märkis ühenduse juhatuse liige Aili Juhkam. “Kirjutasime projekte, mida vallavalitsus toetas. Meie ekskursioonid, teatrikülastused – kõik asjad said tehtud. Aga ega me saa siis ennast laeni kiita.”

Juhkami hinnangul on õnnestunud saavutada ühenduse kõige suurem eesmärk – kaasata pensionäre kogu Saaremaalt, et ühendus ei jääks vaid linnakeskseks. “Praegu on meid ühenduses päris palju, üle kahe tuhande,” rääkis Juhkam. Tema sõnul esindab iga piirkonda volinik ja kokku on volinikke Saaremaa peale 23.

Koosoleku päevakorda kuulus ka juhatuse liikme väljavahetamine. “Senine juhatuse liige Tiiu Kallas andis juba suvel meile lahkumisavalduse ja nüüd, üldkoosolekul saime ta vabastada,” ütles Juhkam. “Oleme Tiiu tööga väga rahul – ta juhtis meie ühendust ju kümme aastat.”

Lisaks Juhkamile ja uuele liikmele Luule Aadussoole kuuluvad viieliikmelisse juhatusse Ants Kangur, Valve Reede ja Saima Saarela.

Tulevaks aastaks plaanib pensionäride ühendus üht kolmepäevast ekskursiooni Põhja-Eestisse ja lavastuse “Kremli ööbikud” külastust. Samuti on kavas reis Vilsandile.

Print Friendly, PDF & Email