Nete Tiitsaar debüteerib mahuka luulekoguga

Värskelt Rahva Raamatu poolt kirjastatud Nete Tiitsaare esikluulekogu “Ööraamat” portreteerib loodust ja naiselikkust.

Tagalahe ääres Abula külas elav ja kaht poega kasvatav naine kirjutab värsse juba lapsest saadik. Uut loomingut ta sahtlisse ei peida, vaid jagab seda julgelt sotsiaalmeedias. Kandvaks motiiviks tema tekstides on armastus.

Tervelt 180-leheküljelise esikteose pealkirja kohta ütleb ta, et tema tekstid on justkui varjatud hingeelu, mida ta kirjutab pimedasse ööraamatusse. “Hingeliselt armastusest. Ilu ja valu,” selgitas ta Saarte Häälele.

Kogu saamisloo kohta ütles autor, et see oli nii enda tahtmine kui ka teiste innustus. “Mult küsiti, et miks ma ei usu oma andesse, saatsin siis kirjastusse ja oligi tehtud,” lausus ta, lisades, et vaatamata debüütkogu mahukusele jäi sellest päris palju materjali välja.

“Ööraamatu” esitlus toimub 20. oktoobril kell 12 Kuressaare Rahva Raamatus.
Mehis Tulk

Print Friendly, PDF & Email