Kätlin Poopuule Kaitseliidu Lääne maleva teenetemärk

Kaitseliidu Läänemaa malev tähistas reedel Haapsalu kutsehariduskeskuses pidulikult maleva 101. ja naiskodukaitse Lääne ringkonna 90. sünnipäeva ning selle käigus annetati maleva teenetemärk hea koostöö eest saarlasele Kätlin Poopuule.

Kaitseliidu Lääne maleva pealik Rasmus Lippur ütles, et Kätlin Poopuud tunnustati tema teenete eest Lääne maleva ees, kui ta oli päästeameti Läänemaa päästepiirkonna juhataja.

“Tänu Kätlin Poopuule läks meie koostöö täiesti uuele tasemele,” rääkis Lippur. “Nüüd teeme suuremad õppused ja suuremad üritused koos selliste ametkondadega, nagu päästeamet, politsei ja maanteeamet. Kätlin Poopuu tegevus aitas meil horisondi oluliselt laiemaks tõmmata. Ta osales päästeameti kontaktina isiklikult meie õppustel ja aitas aru saada, kuidas asjad päriselt töötavad, kui midagi halvasti läheb. Tegime oma tegevustes suure sammu edasi.”

Praegu Kuressaare ametikooli sotsiaaltöö ja iluteeninduse õppesuuna juhtõpetajana töötav Kätlin Poopuu ütles, et hindab iga tunnustust kõrgelt. “Aga see ei ole üksi minu teene,” rõhutas ta. “Selle taga on meeskonnatöö Läänemaa kutseliste ja vabatahtlike päästjate ning teiste organisatsioonidega. Olen arvamusel, et koos jõuab rohkem.”

Poopuu sõnul tuli Kaitseliidu tunnustus talle ootamatult, sest on päästesüsteemist juba pea pool aastat eemal. “Ise hindan samamoodi koostööd väga heaks, aga see jääb alati inimeste taha, kas tahetakse midagi teha või mitte. Õnneks on minu ümber alati olnud inimesed, kes on valmis hea eesmärgi nimel koostööd tegema, seda nii päästes kui ka praegu ametikoolis,” märkis Poopuu.

Print Friendly, PDF & Email