ÜLESKUTSE: Kellest saab aasta isa?

Naiskodukaitse Saaremaa ringkond koos Kadi raadio ja ajalehega Saarte Hääl on juba kaheteistkümnendat korda välja kuulutanud Saare maakonna aasta isa konkursi, mille eesmärk on väärtustada isa rolli perekonnas ja seeläbi ka ühiskonnas.

Kandidaate võivad esitada nii üksikisikud, organisatsioonid, omavalitsused kui ka firmad.

Saare maakonna aasta isa peab olema väärikas Eesti Vabariigi kodanik, kes on rahvastikuregistris kirjas Saare maakonna elanikuna ning kelle peres kasvab vähemalt kolm last, kes võivad olla ka kasu- ja võõraslapsed.

Kandidaate saab esitada 22. oktoobrini aadressil: Väljaku tn 10, Kuressaare 93811, Naiskodukaitse Saaremaa ringkond, ümbrikule märkida “Aasta isa”, või veebivormis, mis on leitav aadressilt www.kadi.ee.

Soovituskirja palutakse märkida kandidaadi haridus, amet ja hobid ning kandidaadi esitaja nimi ja kontaktandmed. Põhjendava soovituskirja pikkus on maksimaalselt üks A4-lehekülg.
Aasta isa tänuüritus toimub 11. novembril kell 12 Kuressaare kultuurikeskuses.

Varem on tiitli pälvinud: Rene Reinsoo (2007), Andres Sarjas (2008), Peeter Paomees (2009), Meelis Kuivjõgi (2010), Aare Martinson (2011), Tarmo Tool (2012), Jüri Linde (2013), Kaido Kirst (2014), Kallu Aarn (2015), Johan Heinmaa (2016), Avo Reimal (2017).

Print Friendly, PDF & Email