Pealinna ja Kuressaare vahet lendas 1465 inimest

Leedu lennuettevõtte Trans­aviabaltika võttis kokku möödunud kuu lennustatistika Kärdlasse ja Kuressaarde ning sügishooajale iseloomulikult on näha reisijate vähenemist. Kärdla lendude täitumus jäi septembris 41 ja Kuressaarel 77 protsendi juurde.

Septembris tehti Tallinna–Kuressaare–Tallinna suunal 50 lendu. Reisijaid lendas Kuressaare suunal 1465 ja lennuki keskmine täitumuse protsent oli 77. Tallinna–Kärdla–Tallinna suunal tehti 47 lendu, reisijaid oli seal 724 ja lennuki keskmine täitumuse protsent 41.

Augustis teenindas Trans­aviabaltika Tallinna–Kuressaare liinil 56 lendu. Reisijaid oli Kuressaare suunal 1855 ja lennuki keskmine täitumus oli siis 87 protsenti. Tallinna–Kärdla suunal tehti aga kokku 30 lendu. Reisijaid oli seal 690 ja lennuki keskmine täitumuse protsent 61.

Print Friendly, PDF & Email