Saarlased noppisid lõputööde konkursilt kaks võitu

Sel aastal esimest aastat toimunud juhtimise bakalaureuse- ja magistritööde konkurss osutus edukaks tänavu Kuressaare TTÜ Eesti mereakadeemia meremajanduskeskuse lõpetanud Janne Raunale ja Tartu ülikoolis magistrikraadi saanud Kadri Arulale.

Kokku esitati konkursile 16 lõputööd kuuest ülikoolist: Tallinna tehnikaülikoolist, Estonian Business Schoolist, Tartu ülikoolist, Eesti maaülikoolist, Lundi ülikoolist ja Århusi ülikoolist.

Invicta juhtimistreenerid valisid koostöös ajakirjaga Director välja võitjad nii bakalaureuse- kui ka magistritaseme töödest ning bakatöö võit tuli Saaremaale Janne Rauna lõputööle “Erinevate generatsioonide ootused juhile Saaremaa teenindusettevõtetes”.

Selle lõputöö puhul meeldis žüriile teema ajakohasus ja innovaatilisus. Lõputöö oli metoodiliselt läbi mõeldud, kasutatud oli häid allikaid ning see sisaldas praktilisi soovitusi eelkõige esmatasandijuhtidele.

Parima juhtimise magistritöö tiitel anti aga Kadri Arula tööle “Kaugtöö kasutamise laiendamise võimalused Eesti infotehnoloogia ettevõtetes”. Žürii hinnangul oli lõputöö terviklik ja hea fookusega IT-ettevõtetele. Lõputöö käsitles kaugtööd neutraalselt – välja toodi nii eelised kui ka puudused tööandja ja töötaja poolt. Soovitused kaugtööga alustavatele ettevõtetele olid praktilised ja hästi läbi mõeldud.

Print Friendly, PDF & Email