Staadioni hotell otsib uut omanikku (4)

Juba mõnda aega otseläbirääkimistega pakkumisel olnud Staadioni hotell Kuressaare linnastaadioni ääres läks mõni päev tagasi ka avalikult müüki ning juba on ka huvilisi olnud. Töötava hotelli eest küsitakse 850 000 eurot.

Hotelli müügiga tegeleva Domus Kinnisvara maakleri Jüri Aljase sõnul on tegemist töötava majutusasutusega – ka järgmine turismihooaeg on suures osas broneeringutega kaetud.

“Praegu on majandus sellises seisus, kus õnneks julgetakse ka Saaremaale investeerida,” oli maakler müügi osas optimistlik. Kui pikaks võib müügiperiood kujuneda, ei osanud ta arvata, sest hotelle päris iga päev ei osteta ega müüda.

Viimati müüdi tegutsev hotell – Linnahotell – Saaremaal mõned aastad tagasi. “Aga vaatame, meil ei ole müügiga kiiret,” kinnitas Aljas.

Staadioni hotell asub linna puhkealal, lossipargi ja mere vahel. Hotelli naabrid on äsjaremonditud linnastaadion ja tennisekeskus. Spordirajatiste lähedus on maakleri sõnul loonud head eeldused terviseturismiks.

Hotell asub kahel kinnistul, mille pindala on kokku 1352 m2. Kahekorruselise silikaatkivist hoonekompleksi üldpind on 1383 m2. Hotellis on 31 mugavustega tuba.

Print Friendly, PDF & Email