Parim tööandja on Zukker Disain (1)

Eilsel Saaremaa ettevõtluskonverentsil kuulutati esmakordselt välja ka Saaremaa parim tööandja, kelle on valinud töötajad ise.

Esimest korda väljaantud tiitli pälvis Zukker Disain OÜ. Saare arenduskeskuse juhataja Rainer Paenurga sõnul on tegu ettevõttega, mille disaini ja loomingut võime näha nii kohalikus trükimeedias kui ka linnapildis, nii Saaremaa ralli autodel kui ka ettevõtlusnädala esitlustel.

Parim tööandja selgus küsitluse tulemusel, mille täitsid töötajad ise. Kokku laekus vastuseid 77 inimeselt 38-st Saaremaa ettevõttest. “Hindamisel võtsime arvesse täidetud ankeetide arvu ühest ettevõttest ning üldise rahulolu keskmist hinnet,” selgitas Paenurk.

Zukker Disaini töötajad on oma tööandja kohta öelnud vaid häid sõnu. Üks töötajatest kinnitas küsitlusele vastates, et sealne töökeskkond on super, kollektiiv ühtehoidev ja abivalmis ning ülemused mõistvad ja vastutulelikud. Samuti on välja toodud, et tööandja hoiab oma töötajaid nagu pereliikmeid ning on eelkõige mõistev ja inimlik.

Zukker Disaini töötajate sõnul on neil tööl nii tore, et nad kipuvad sinna pidevalt kauemaks jääma, kui tegelikult normaalne oleks. “Olles omandanud kõrghariduse mandril ning seejärel koju Saaremaale tagasi kolinud, pean kõige suuremaks plussiks seda, et suutsin Saaremaal leida erialase töö, mis on ka nauditav. Olles elanud aastaid ka mandril, on taas kodukohas elades kõik käe-jala juures, kogukond on väike ja lähedane,” kirjutas üks Zukker Disaini töötajatest.

Print Friendly, PDF & Email