JUHTKIRI: Tublid tegijad

Märkamine ja tunnustus on oluline pea igaühe jaoks, kes oma tööd südamega teeb ja endast parima annab. See näitab, et tema tegemised-toimetamised lähevad korda teistelegi peale ta enda. Et see, mida ta teeb, on vajalik ka teistele.

Kuigi Saaremaa on väike, tegutseb siin suur hulk ettevõtteid. On neid, kes on oma valdkonnas juba ammu teada-tuntud tegijad. On neid, kes küll alles hiljuti alustanud, ent juba edu saavutanud ja laiemat tähelepanu pälvinud. On neid, kes alles usinalt otsivad seda oma ja õiget nišši. Edulood näitavad, et sihile viib visadus ning avatus uuele.

Ettevõtlusauhindade jagamine sai teoks juba üheksandat korda – järelikult meil siin Saaremaal on, keda tunnustada. Ning kes on väärt kas siis Saare Kange, Saare Punnija, Saare Nokkija tiitlit või mõnd muud aunimetust.

Print Friendly, PDF & Email