Lühidalt SPORDIST

Henri Lepik ja Kevin Grass Euroopa meistrid
Küprosel Limassolis toimunud 2018. aasta avamerepurjetamise ORC Euroopa meistrivõistlustel tuli Aivar Tuulbergi juhitud meeskond jahil Katariina II klassis C Euroopa meistriks. Meeskonda kuulusid Henri Lepik ja Kevin Grass.


Aaron Nau viies
Noor krossimees Aaron Nau sai Eesti motokrossi meistrivõistlustel MX2-klassis viienda koha. “Suutsime olenemata raskusest kõigil Eestikate etappidel osaleda ja hooaja lõpus OK kiirust näidata,” märkis Aaron Nau Facebookis.


Ott Tänak Saaremaal ei stardi
Autoralli maailmameistrivõistlustel teisel kohal olev Ott Tänak andis oma fännidele teada, et olude sunnil jääb tal tänavu Saaremaa rallil sõitmata.

“Eelmisel aastal samal ajal saime teha Saaremaal Walesi ralli testi,” rääkis Tänak Saaremaa ralli Facebooki lehel. “Sel aastal meil kahjuks Saaremaal võistelda ei õnnestu. Kuna Walesi ralli toimub tänavu võrreldes mullusega nädal aega varem, pole WRC-meestel võimalik oma kalendreid ja testipäevi piisavalt klappima saada.”

Print Friendly, PDF & Email