Leedo müüs reisibüroo Wris (4)

Holostovi Kinnisvarahalduse AS müüs Eesti ühe vanima reisibüroo Wris aktsiad ettevõtte pikaajalise töötaja ja Wrisi juhatuse liikme Aili Kägu ettevõttele OÜ Aka Investment.

Kägule kuulus seni neli protsenti Wrisi aktsiatest, tehingujärgselt tõusis osalus saja protsendini. Tehingu maksumus on konfidentsiaalne.

Aili Kägu sõnul on Wris tema elutöö. ”Olen suure osa oma ajast olnud Wrisiga seotud ja kui see teema lauale kerkis, siis mul ei olnud palju valikut,” lausus ta. “Minu soov on Wrisi edasi arendada koos olemasoleva kollektiiviga ja ma olen tänulik, et selle võimaluse sain.”

Vjatšeslav Leedo sõnul on Wris väärika ajaloo ja väga hea turupositsiooniga ettevõte. Ta tõdes, et Wrisi omandamine tuli omal ajal suhteliselt üllatusena ja tegelikult ei olnud tal kavas pikalt turismiärisse jääda.

“Aga ometi kasvasime kokku päris pikaks ajaks ja mul on selle ühistegevuse üle ainult hea meel. Wris on olnud konkurentidele alati atraktiivne objekt, aga mul on väga hea meel, et ostja tuleb maja seest, kes tagab ka ettevõtte kultuuri ja väärtuste säilimise. See on turismiäris väga oluline,” rääkis Leedo.

Print Friendly, PDF & Email