Saaremaa piiga lendab Hiinasse Eestit esindama (3)

Erakogu

18-aastast Viktoria Latkinit ootab juba oktoobri keskel ees reis Hiinasse, kus neiu asub rahvusvahelisel missivõistlusel Miss Global City 2018 Eestit esindama, vahendab portaal elu24.postimees.ee. 

Viktoria esitas oma kandidatuuri Miss Queen of Scandinavia Eesti esindajale Kersten Liba ja osutus valituks. Sellest hakkas «lumepall veerema» ning juba septembri alguses kõndis neiu lavalaudadel. Miss & Mister Swedeni nimelise võistluse finaalis sai Viktoria esimest korda lavale astuda ning pärjatud tiitliga. 

Nüüd tuleb reisida Hiinasse, et Eestit ikka sama suurepäraselt edasi esindada. Kogu võistlus kestab koguni kaks nädalat, mille jooksul tuleb osaleda paljudes tegevustes, üritustel ja kohtumistel. Finaalgalal on kolm kohustuslikku ning üks vabatahtlik. Viktoria osaleb kohustuslikes voorudes, milleks on õhtukleidi-, rahvusliku kostüümi- ja bikiinivoor. Vabatahtlikus talendivoorus on neiu otsustanud mitte osaleda. «Olen eesootava pärast väga elevil ja ei jõua minekut ära oodata. Võtan sellest kogemusest kindlasti maksimumi ja esindan Eestit uhkusega,» räägib Viktoria suure elevusega. 

Võistluse tulemuste osas jääb neiu tagasihoidlikuks: «Eelkõige lähen Hiinasse kogemustepagasit täiendama ja sellest võimalusest viimast võtma.»

Tegelikult sai Viktoria alles septembris esmakordselt aimu, mida missivõistlused endast tegelikult kujutavad, kuid negatiivse kogemusega ei lahkutud. «Miss Queen of Scandinavia võistluse põhjal tundus, et ikkagi hoitakse ja abistatakse üksteist. Samas on kõik inimesed erinevad ja kunagi ei või teada,» arvab ta, kui uurida missimaailma stereotüüpsete liigselt võiduhimuliste konkurentide kohta. 

Lisaks võistlusteks ettevalmistamisele käib neiu ka keskkoolis ja tööl. Ennast kirjeldab ta esmapilgul vaiksena, kuid jutujärjele saades pidavat juttu kauemaks jätkuma. «Mulle meeldib väga oma lähedastega aega veeta, kuid vajan ka neid hetki mil saan üksinda oma mõtteid mõlgutada,» kirjeldab ta. 

Parim ilunipp, mida Viktoria jagab on suisa luuleline, aga kindlasti järgimist väärt: «Inimene peab tegema seda, mis teda õnnelikuks teeb. Kui ta ümber on hoolivad lähedased ja asjad mis teda rõõmsaks teevad, siis on inimene nii sisemiselt kui väliselt ilus.» Lisades, et inimestega kohtudes on tema jaoks esmatähtis just sisemine ilu. 

Print Friendly, PDF & Email