Uus pakendisüsteem kogub kliente visalt (10)

Nädala pärast Kuressaares ja Kudjapel alustatav tasuta segapakendite kogumine ei ole esimese hooga just palju kliente leidnud. TVO ja Eesti Pakendiringluse katsetusena osutatav teenus on pärast hiljuti alanud teavituskampaaniat saanud ca paarkümmend klienti. Mõlemast organisatsioonist öeldi aga, et lepingusõlmimisi tuleb juurde iga päev.

”Mõned inimesed helistavad minule ja mina esitan elektroonilise tellimuse nende eest. Helistavad eelkõige need, kellel endal internetile ligipääsu pole,” ütles Saarte Häälele Saaremaa vallavalitsuse jäätmete peaspetsialist Katrin Koppel.

Ta tõi näite, et esimesed kaks inimest, kes tema abi kasutasid, olid 70-ndates Kuressaare prouad. ”Mitmed helistajad on ka öelnud, et kui nad varem pakendit eraldi ei kogunud, sest ei teadnud, kus on avalik konteiner või see oli pidevalt täis, siis nüüd hakkavad nad pakendeid eraldi panema ja uut teenust kasutama,” rääkis Koppel.

Print Friendly, PDF & Email