Toidukappe saarele niipea tulemas ei ole (3)

Läinud nädalal tutvustas Coop Eesti Tallinnas oma esimesi toidukappe. Koostööd tehakse seejuures Alexela ja Neste tanklaketiga ning tõenäoliselt kerkivad ka järgmised toidukapid just nende tanklate juurde. Saaremaale toidukappe niipea tulemas ei ole.

Saaremaa tarbijate ühistu juhatuse esimees Kalle Koov tõdes, et praegu on toidukapid pigem ikkagi suurte linnade võimalus ja Coop laiendab nende võrku järk-järgult. “Keskühistul lähiaastal plaani kappidega Saaremaale tulla pole, küll aga mõlgub meil omal mõni koht meeles,” tunnistas Koov siiski.

Samas ei tahtnud ta veel välja hõigata, kuhu ja mis täpsemalt tulla võib. “Eelnevalt peame saama toimima oma toidu- ja esmatarbekaupade poe teenuse, seejärel saame mõelda toidukappide soetusele ja teenindusele,” tähendas Koov.

Toidukapid on varustatud nii tava- kui ka sügavkülmutusrežiimidega. Coop Eesti keskühistu juhatuse esimees Jaanus Vihandi on ajakirjanduses öelnud, et nõudluse olemasolul lisanduvad toidukapid lähiaastatel ka teistesse linnadesse ja maakondadesse.

Ühe variandina nähaksegi toidukappides asendust maapiirkonna väikepoodidele, sest sel juhul oleks kliendil võimalus ka maakohta suure linnapoe kaubasortimenti tellida.

Print Friendly, PDF & Email