Saaremaa laiendab Tallinna messil pulmasaare ideed

Sel aastal on MTÜ Visit Saaremaa koordineerimisel otsustatud projekti “Pulmasaar Saaremaa” tegevusi laiendada ja saarlased suunduvad nädala lõpus pealinna Hiltoni hotellis peetavale “Eesti pulmad 2019” messile.

Pulmamessil on esindatud 55 erinevat eksponenti, kelle hulgas mitmeid catering-firmasid, ehtekunstnikke, fotograafe, pulmakorraldajaid jne. Pulmakohtadest on esindatud paar talu ja mõisa, kuid Saaremaaga analoogselt ükski Eesti piirkond messil väljas ei ole.

Pulmamessil on esindatud seitse Saaremaa ettevõtet, kes pakuvad siin pulmade pidamise võimalust. Nimekirjast leiab nii elegantseid peosaale kui ka ajaloolise linnuse kapiitlisaali. Uute tulijatena liitusidki sel aastal Kuressaare linnus ja Läätsa Holiday Village.

“Pulmasaar Saaremaa” projekti eesmärk on vähendada Saare maakonna turismi hooajalisust, motiveerides noorpaare oma pulmapidu pidama ajal, mil Saare maakonna turismiettevõtete kõrghooaeg on lõppemas.

Pooleteise aasta jooksul on erinevate meediakajastuste ja sotsiaalmeedia kampaaniate kaudu edastatud sõnumit, et Saaremaa on ideaalne koht pulmapeo pidamiseks.

Innustamaks noorpaare oma pulmapidu pidama just hilissuvisel perioodil, on kõik projektis osalevad ettevõtted selleks ajaks teinud väga head hinnapakkumised. Lisaks hooaja pikendamisele on projekti laiem eesmärk tõmmata Saare maakonnale tähelepanu kui suurepärasele pulmapidude pidamise paigale.

Lisaks “Eesti pulmad 2019” messile ootab sel aastal ees veel novembri keskel Tallinna lauluväljakul toimuv pulmamess.

Print Friendly, PDF & Email