Spordinõunik Muuk lahkub vallavalitsusest (13)

Saaremaa vallavalitsuse spordinõunik Marden Muuk lahkub oktoobris ametist ja siirdub Tallinna, kus asub tööle huvihariduse valdkonnas.

“Elu on mind õpetanud, et heast võimalusest tuleb kinni haarata ja otsustamisel südamehäält kuulata,” sõnas Muuk, lisades, et Tallinnas elab ka tema elukaaslane ja ühist tulevikku näevad nad hetkel pealinnas. “Tänan siiralt inimesi, kellega olen selle huvitava ja tiheda aja jooksul kokku puutunud – hindan saadud kogemust kõrgelt ja jään Saaremaaga seotuks ka edaspidi.”

Tänavu veebruaris ametisse astunud Muugi viimane tööpäev on 19. oktoober.

Kultuuri- ja spordiosakonna juhataja Mihkel Tamm selgitas, et nõuniku ametikoht vajab kindlasti täitmist ja selleks korraldatakse avalik konkurss. “Soovime Mardenile edu Tallinnas ja teame, et ka oma uues ametis jääb ta kindlasti Saaremaaga lähedalt seotuks.”

Print Friendly, PDF & Email