Saaremaa Võrkpalliklubi sai oma laulu

“Võitle, võitle – anna kuuma Saaremaa!” Sellised sõnad pani Saaremaa Võrkpalliklubi laulu refräänina kirja luuletaja Aapo Ilves, viisi lõi helilooja Priit Pajusaar ja sisse laulis legendaarne Sepo Seeman.

“Sellise laulu kirjutamine minule raske väljakutse ei olnud,” ütles Priit Pajusaar. “Võrkpall on südamelähedane ja saare mehed on mulle head sõbrad ning Urmas Talit tunnen poisikesepõlvest peale.”

Pajusaar on varemgi selliseid sportlikke laule kirjutanud. Aastaid tagasi valmis üks korvpalluritele ja seda kasutati päris palju. “See võrkpallilugu tuli mõnusalt ja kiirelt ning oli lõbus kirjutada,” lausus helilooja.

Saaremaa Võrkpalliklubi mänedžer Hannes Sepp ütles, et juba eelmisel aastal oli mõte, et võiks sellise loo teha. Nii võeti ühendust Jaanus Põlluääre vana tuttava Priit Pajusaarega, istuti ühiselt maha ja arutati mõtted läbi. “Ma arvan, et kukkus välja päris hea,” märkis Sepp. “Ühtepidi on see nagu võrkpallilaul, aga samas võib seda ka muudel võistlustel kasutada, sest ta on selline Saaremaa sõjahüüd. Ma usun, et fännid võtavad selle omaks, sest sõnad on lihtsad ja kõik, kes selle looga toimetasid, on oma ala professionaalid.”

Hannes Sepa sõnul ei ole ta veel mõelnud, et seoses lauluga võiks välja kujuneda mingi kindel rituaal. “Praegu ei ole veel midagi plaaninud, aga vaatame, kuidas see käima läheb, sest igal juhul ta ergutab meeskonda ja fänne, kuna on selline mõnusalt rütmikas,” rääkis mänedžer.

Samas on klubi juhtidel mõttes ka mitmed teised huvitavad plaanid, et teha võrkpallimängust põnev sündmus ka väljakuväliselt. “Maskoti tahaks veel teha. Idee on olemas, aga ei tahaks seda veel avalikustada,” sõnas Hannes Sepp.

Print Friendly, PDF & Email