John Kaju jäi alla vaid maailmameistritele (3)

Purjelaua Formula klassi maailmameistrivõistlustel Portugalis Portimãos surfas John Kaju tippkonkurentsis välja viienda koha. Teda edestasid mehed, kellel vähemalt üks maa­ilma­meistritiitel juba olemas.

Ilmad olid Portugalis võistluste ajal väga soojad ja suvised ning puhusid väga vaiksed tuuled. John Kajut edestasid Stephen Allen Austraaliast, Alexander Cousin Prantsusmaalt, Janis Preiss Lätist ja Przenek Miarczynski Poolast.

“Viies koht nende meeste järel kõige hullem polnud,” märkis Kaju. “Juba prognoosi vaadates oli teada, et väga palju sõita ei saa, ning seetõttu oli iga sõit ülioluline. Sel aastal olen suhteliselt vähe võistelnud ja see jättis kindlasti oma jälje. Samas füüsise poolest tundsin end väga hästi ja sellega võib keerulistes oludes korralikult võita.”

John Kaju sõnul oleks ta tahtnud rohkem sõita, sest iga sõiduga läks enesetunne kindlamaks ja pigem oli tal võimalus eessõitjaid ohustada, kui karta, et keegi tagant järele jõuab. “Samas on minu ees lõpetanud mehed kõik vähemalt korra maailmameistriks tulnud, nii et võib kindlasti rahul olla,” tõdes Kaju, kes hakkab kohe võistlema foili klassi MM-il, mis saab tema hinnangul olema väga põnev.

Print Friendly, PDF & Email