Plikade punt kiusab lasteaia hoovis nooremaid (27)

Kuressaare Ida-Niidu lasteaias tegutseb õhtuti tüdrukute kamp, kes terroriseerib seal mängivaid neist nooremaid lapsi.

Kolmapäeva õhtul olid lasteaia territooriumil oma lastega mängimas kaks isa, kelle sekkumine aitas ühel kamba ohvriks sattunud hädas poisil äravõetud asjad tagasi saada.

“Meie lapsed kiikusid seal ja oli ka palju teisi lapsi, aga üle õue kostis ikka igasugust sõnavara,” rääkis üks isa. “Umbes seitsme ajal hakkasime koju minema, kui nägime, et üks teismeline noormees tuli nurga tagant ja istus maha. Oli näha, et ta püksid olid porised, nägu punane ja kriimustatud. Küsisime, kas juhtus midagi, aga ta ei reageerinud ja tõmbas kapuutsi pähe. Ütles nuuksudes, et tüdrukute kamp võttis tema jalgratta ja kiivri ära ning ta ei saa sellepärast koju minna.”

Pärast mõningat selgitamist, kuidas tüdrukud riides on, nägidki isad majade vahel kolme tüdrukut, ühel jalgrattakiiver käes, jalgratas oli lihtsalt maha visatud. Mehed kutsusid tüdrukud lasteaia juurde tagasi ja käskisid äravõetud asjad tagasi anda. Siis kogunesid nende juurde ka teised nooremad poisid, kes rääkisid, et selliseid asju pidi see kolmene kamp üsna tihti tegema

Ida-Niidu lasteaia direktor Helin Vinter ütles, et temani signaale lasteaia territooriumil tegutsevatest kampadest jõudnud ei ole. “Eks meil on olnud lõhkumisi, aga mingeid kampasid me kätte saanud pole,” lausus ta. “Securitas käib ja paneb kell üheksa väravad kinni ning mehed teevad õue peal ringi ka. Kui see aeg on olnud seal platsil aktiivsem, siis oleme nende poole pöördunud ja palunud tihedamalt käia.”

 

Print Friendly, PDF & Email