Abivallavanem reisib Hiinasse lasteaedadele ideid otsima (33)

Saaremaa valla hariduse- ja kultuuriala abivallavanem Helle Kahm viibib oktoobris Shanghais, et saada sealsete haridusjuhtidega kohtumistelt ideid, kuidas Hiina kultuurilugu Saaremaa lasteaedade töös kasutada.

Kahmi sõnul korraldab haridusjuhtide visiidi Tallinna ülikooli Konfutsiuse instituut. Koolieelsetesse lasteasutustesse Hiina kultuuri õppe toomise võimalusi uurima minev Helle Kahm (fotol) ütles, et juba praegu on Saaremaal Hiinaga mitmeid seoseid, seda nii ettevõtluse kui ka kooli- ja huvihariduse tasandil.

Vald katab Kahmi sõidukulud, muud kulud kaetakse Hiina poolt. Vallavalitsus ei öelnud Saarte Häälele, kui suured Helle Kahmi lähetuse kulud on. Need summad olevat paar nädalat enne reisi algust veel täpsustamisel.

Print Friendly, PDF & Email