Kuressaare uued kiirusepiirangud (18)

Kuressaare Linnamajanduse teatel markeeritakse Kuressaare linnas täna teekatetele sõidukite liikumiskiirust 30 km/h piiravaid märgiseid.

Märgised markeeritakse: Kullerkupu tn alguses, Sinilille tänava alguses, Piibelehe tänava alguses, Uue tänava ja Kitzbergi tänava ristmikul suunaga Kaevu tänava poole, Uue tänava ja Kaevu tänava ristmikul suunaga Kitzbergi tänava poole (pärast munakivisillutist),

Uue tänava ja Kaevu tänava ristmikul suunaga Karja tänava poole (pärast munakivisillutist), Uue tänava ja Karja tänava ristmiku künnise juures suunaga Kaevu tänava poole, Tallinna tänava ja Karja tänava ristmikul suunaga kesklinna poole, Tallinna tänava ja Pihtla tee ristmikul suunaga Transvaali tänava poole,

Tallinna tänava ja Transvaali tänava ristmikul suunaga kesklinna poole ning Tallinna tänaval kiiruse piirangu ala 30 juures suunaga kesklinna poole.

Print Friendly, PDF & Email