TS Laevad vedas kaheksa kuuga 166 900 veokit (5)

Suursaarte ja mandrivahelist parvlaevaliiklust opereeriv TS Laevad vedas sel aastal kaheksa kuuga Virtsu–Kuivastu ja Rohuküla–Heltermaa liinil 166 900 veokit, mida on 14 protsenti enam kui mullu samal ajal.

“See aasta on igati rekordiline olnud – seda nii reisijate arvu kui ka kaubavedude osas. Eriti tugevat ja järjepidevat kasvu on näidanud Hiiumaa liin,” ütles TS Laevade juhatuse esimees Jaak Kaabel pressiteate vahendusel.

Virtsu–Kuivastu liinil veeti kaheksa kuuga üle mere 123 600 veokit ja haagist, võrreldes mullu sama perioodiga on seda 10 protsenti rohkem. Augustis kasvas kaubavedu liinil 16 protsenti ehk 19 300 veokini.

Suursaarte ja mandri vahet liikus kaheksa kuuga kokku 704 400 sõidukit, sealhulgas sõiduautod, bussid, jalg- ja mootorrattad. Võrreldes eelmise aasta sama ajaga on seda neli protsenti rohkem.

TS Laevad teenindas kaheksa kuu kokkuvõttes 1,67 miljonit reisijat, mida on 37 400 inimese ehk kahe protsendi võrra rohkem kui eelmisel aastal samal perioodil.

 

Print Friendly, PDF & Email