Otto Richard Pukk asub rahvusvahelise grupi etteotsa

Otto Richard Pukk.
Foto: Arno Mikkor

Eile kinnitati rahvusvahelise elektroonikatööstuse Incap Corporation juhi kohale Saaremaal tegutseva Incap Electronics Estonia juht Otto Richard Pukk, kes jääb juhtima ka Kuressaare tootmisüksust.

Pukk on juhtinud nii Skandinaavia, Ameerika, Euroopa kui ka Aasia turgudele elektroonikat tootva Incapi rahvusvahelist gruppi juba 25. juunist 2018, mil täitis juhi ametikohta avaliku konkursi ajal. Konkursi tulemusel valiti ja kinnitati Pukk nüüd ametlikult Incap Corporationi juhi kohale.

Grupi juhtimise kõrval jääb Puki fookus tema enda sõnul suuresti ikkagi Eesti tootmise edasiarendamisele Kuressaares.

“Kui kogu Euroopa kaardile vaadata, siis tegelikult näeme selgelt, et Eesti jääb peaaegu selle keskmesse ja see on Eesti tööstuse jaoks ekspordi vaates tugev eelis. Oleme logistiliselt lähedal suurtele turgudele – Rootsile, Soomele, Norrale, Saksamaale, Venemaale. Ka meie ärikultuur ja mõtteviis on lihtne ning põhjaeuroopalik, mis on üle maailma kõrgelt hinnatud.

Eesti on väike, aga just see on ka meie eelis, sest saame kiirelt ja lihtsalt asju ajada ning ka bürokraatiat on selle võrra võrreldes mõne muu riigiga oluliselt vähem,” rääkis Pukk.

Otto Richard Pukk on sündinud 1978. aastal Stockholmis ja omab nii Eesti kui ka Rootsi kodakondsust.

Ta on lõpetanud Örebro ülikooli (1999–2005) ning Stockholmi ülikooli (1997–2005) majanduskraadiga magistri tasemel. 1996–2003 kuulus Pukk Rootsi veepallikoondisse, olles sealjuures kahekordne Rootsi meister ja autasustatud Rootsi ujumisliidu kõrgeima teenetemärgiga aktiivsetele sportlastele saavutuste eest Rootsi koondises.

 

Print Friendly, PDF & Email