Marko Põder stardib ajutiselt Maxima juhina (2)

1. oktoobrist muutub Maxima Eesti juhatuse koosseis, kui praegu Maxima jaeketti Eestis juhtiv Vygintas Šapokas lahkub ametist ja ühtlasi ka Maxima Grupė’st. Maxima Eesti uus juht selgub otsingute käigus, kuid uue tegevdirektori ametisse nimetamiseni täidab neid kohuseid Maxima Eesti juhatuse liige ja kaubandusdirektor, Saaremaaga seotud Marko Põder.

Saarte Hääl on varem kirjutanud, et viimased 15 aastat igal nädalalõpul Tallinnast saarde vuranud Marko Põdral kuulub Saaremaale südames tema oma sõnul väga eriline koht. Siia meelitas mehe tema saarlasest naine. Kuue lapse isa on Saaremaale truuks jäänud, ehkki tööl käib ta tõepoolest iga nädal pealinnas.

Maxima Eesti juhatusse kuuluvad veel kommertsdirektor Kristina Mustonen, finantsjuht Aleksei Kadõrko ja administratiivjuht Vladimir Vasilev.

 

Print Friendly, PDF & Email