Uuenenud seltsimaja valmistub supipäevaks (1)

Sel aastal suures osas värskema sisu saanud Kõrkvere seltsimaja uue hooaja esimene supipäev saab teoks septembri viimasel nädalal.

Kõrkvere seltsi eestvedaja Mari Pihl ütles Saarte Häälele, et köögi remont on lõppenud ja uus mööbel paigas. Peagi saab kätte ka köögitehnika, mille soetamisele ligi poolsada toetajat Hooandja kaudu õla alla pani. Välja on valitud malmplaatidega elektripliit firmalt Hansa ning külmkapp ja pesumasin Electrolux’ilt. Tegu on tavalise kodutehnikaga. “Elektrisüsteem ei vea kahjuks suurköögi tehnikat välja,” lausus Pihl. “Kui raha üle jääb, siis vaatame, kas soetame ka mõne köögikombaini või mingi muu seadme, millega käsitööd vähendada,” lisas ta.

Seltsimajas on veel plaanis pisut hooldusremonti teha ja saalis seinu viimistleda, septembri viimasel nädalal on plaanis juba esimene supitegu. Suurem üritus on kavandatud aga 9. novembrile. Siis tähistatakse seltsimaja uute akende ettesaamist ja ühtlasi ka 565 aasta möödumist Kõrkvere küla esmamainimisest. “Selleks ajaks kolime kogu oma varanduse majja tagasi, nii nagu see olema peab,” kinnitas Pihl.

Print Friendly, PDF & Email